Beställ boken Delsjön – Där stad och vildmark möts

Boken om Delsjön där stad och vildmark möts omslagFölj med till Delsjöområdet – oasen som gränsar till Göteborg, Härryda, Mölndal och Partille. Delsjöområdet är välbesökt. Över en miljon besök under ett år, men du behöver inte trängas. Området är stort och smultronställena är många.

Beställ boken idag

Naturfotografen Mikael Svensson och författaren Anders Ejdervik har vandrat i området under alla årstider. De har besökt platser både nära väg och långt in i skog och mark.
Den här boken bygger på deras upplevelser. De tar dig med på sina turer.
De har gjort besök i isig vinter, spirande vår och ljuvlig försommar. De har vandrat i den fagra sommaren och genom storslagen höst till ännu en vinter.
De har besökt golfbanor, vattenverk och polisens rytteri. De har beundrat utsikten från telemasten. De har hälsat på hos sportfiskarna, paddlarna och roddarna. De har träffat fantastiska människor som delat med sig av kunskaper och erfarenheter från vildmarken mitt i stan.

Skriven och fotad av: Anders Ejdervik och Mikael Svensson

Inbunden, 240×270 mm, 200 sidor
Förlag: Votum & Gullers Förlag
Isbn: 978-91-88435-38-5

Eller beställ tavlor med fotografen Mikael Svenssons fantastiska foton över Delsjöområdet. (Ange rabattkoden skatasryggar för 10% rabatt)

Boken Delsjön där stad och vildmark möts bild 3Boken Delsjön där stad och vildmark möts bild 2Boken Delsjön där stad och vildmark möts bild 1