Dansk dynamit tog ny bästatid på FKT

Claus Hallingdal Bloch FKT Skatås ryggarVår utmaning FKT Skatås ryggar har fortsatt i vår men väldigt många löpare som sprungit. Våra kartor på Skatås motionscentral tog slut men ska nu vara påfyllda igen. Man springer FKTn när man vill och får chansen att jämföra sina tider med sig själv eller andra. Det gäller att besöka högsta punkten på alla fem ryggar + Brudarebacken i valdri ordning.

Dansken Claus Hallingdal Bloch tog en klar bästatid med 54:42. Även en ny näst bästa tid har noterats under våren bland herrarna. Anders Jonson sprang in på fina 1:00:12. Nästa gång går han under timmen har han lovat.
Både Claus och Anders har valt vägval genom att springa grus8:an en lång sträcka. Vi är själva tveksamma till att detta är det bästa men tydligen tillräckligt bra för att gå in i topp. Vår danske löpare är en orienterare med mycket bra meriter och har även bott i Göteborg ett antal år under 2000-talet, så Claus har lärt sig springa i den tuffa Göteborgsterrängen sedan tidigare. Mycket bra löpt!

Se alla resultat i FKT samt rutter

Vill ni själva springa FKT. Gör det när ni vill. Karta finns att köpa här och hämtas på Skatås motionscentral.
Det är om inte annat väldigt bra träning inför Skatås ryggar 4:e juni.

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *