Drygt 700 löpare föranmälda, från ungdomar till seniorer

På lördag 4:e juni är det dags för Skatås ryggar. Det är idag över 700 löpare föranmälda och vi räknar med att det kommer landa på över 800 löpare om man räknar in efteranmälda som kommer på tävlingsdagen.

Fem ryggar är populärast

Vår längsta bana som går över fem ryggar och 21 km på i princip bara småstigar är populärast bland löparna. Löparna kommer få uppleva löpning i vildmark men ändå så nära Göteborg. På flera höjdryggar ser man lätt in till centrum om man tittar upp.
Övriga banor över fyra och två ryggar är såklart kortare men innehåller naturligtvis bara riktig trail!

Inte anmäld? Vill du springa kan du efteranmäla dig till alla klasser och banor på tävlingsplatsen fram till 45 min innan start. Kontant eller Swish.

Evenemangskalendern toppbild

Ungdomsklasserna ökar

Vi har haft ungdomsklasser (7 – 16 år)i ett antal år nu men ser iår en klar ökning på antalet löpare. Vi gillar att så många ungdomar vill springa trail och Skatås ryggar.
Nytt för i år är klassen 7-10 år, tjejer resp. pojkar som mäter 1,5km och går på småstigar. Denna klass för de yngsta tävlingsdeltagarna är populärast bland våra ungdomsklasser som annars också är 11-12  år, 13-14 år, 15-16 år.

För de allra minsta finns Knattetrail där man springer en bana på några hundra meter hur många varv man vill. Pris till alla.

Flera löpare i rad på liten stig

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *